Voor Particulieren

We kennen allemaal de beruchte blauwe envelop die eens per jaar op de deurmat valt en de nodige stress die daarmee gepaard kan gaan.

Met de vele wijzigingen die er jaarlijks door de overheid en de belastingdienst worden doorgevoerd, is het voor veel mensen een hele opgave om het digitale formulier juist, volledig en op tijd in te dienen. Daarbij kan het goed zijn dat u mogelijkheden over het hoofd ziet die u een fiscaal voordeel op kunnen leveren.

Door de vooraf ingevulde aangifte heeft de belastingdienst u al een zetje in de juiste richting gegeven. Deze is echter pas vanaf 1 maart beschikbaar. U heeft vervolgens tot 1 mei de tijd om deze te controleren, aan te passen en te versturen, wat veel mensen nogal wat tijdsdruk geeft.

Wat doet Administratiekantoor Vening voor u?

Aangifte inkomstenbelasting, voor u en eventueel uw fiscaal partner
Aanvraag voorlopige aanslag of teruggaaf
Aanvraag huurtoeslag / zorgtoeslag / kinderopvangtoeslag
Aanvraag uitstel aangifte inkomstenbelasting
Aanvraag betalingsregeling
Bezwaar aantekenen
Alle overige fiscale zaken en vragen

Financiele tips ontvangen? Meldt u zich dan aan voor de nieuwbrief.

Ik bied u een helpende hand

Tegen scherpe tarieven bied ik u de mogelijkheid om de aangifte door mij te laten invullen en versturen. U bent dan verzekerd van een correct ingevulde aangifte en ik zorg ervoor dat de fiscale mogelijkheden in uw specifieke situatie volledig worden benut.

 

U laat dus geen geld liggen!

Aangifte inkomsten belasting 2022

Hoe houdt u geld over voor de feestdagen?

Door de aangifte inkomstenbelasting te laten doen. Kijk snel wat alle voordelen zijn en neem contact op. De aangifte wordt al voor u gedaan vanaf €50,-

Het is ook mogelijk om direct uw aangifte afspraak te plannen.

Het is vanaf nu mogelijk dat u zelf de afspraak inpland voor de aangifte. Via onderstaande knop komt u rechtstreeks in mijn agenda. Mocht u eerst meer informatie wensen laat dan een bericht achter op de via de website of neem telefonisch contact met mij op.

Wat mag ik voor u betekenen