U heeft de sprong gewaagd, misschien nog maar net, misschien al een hele tijd geleden. U bent begonnen als ondernemer en u heeft zichzelf vol motivatie in de wereld gestort van werk, projecten en klanten. Maar die nooit stoppende administratie voelt wel een beetje als een blok aan uw been.

Goede administratie

Laten we eerlijk zijn, een goede administratie is niet geheel onbelangrijk. Niet alleen om een vinger aan de pols van uw bedrijf te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename financiële en fiscale verrassingen komt te staan. U wilt graag doen waar u het beste in bent voor uw klanten, en ik doe graag hetzelfde voor u!

Om ervoor te zorgen dat u zich kunt focussen op waar u goed in bent, neem ik graag zoveel mogelijk de administratieve, financiële en fiscale werkzaamheden uit handen. Ik help u o.a. graag met de volgende dingen:

Wat bied ik u?

Verzorgen van uw administratie en/of boekhouding
Belastingadvies
Salarisadministratie en loonadministratie
Ondersteuning/coaching van ondernemers

Gaat u voor een totaaloverzicht van de door mij geboden diensten, naar mijn dienstenoverzicht.

Financiele tips ontvangen? Meldt u zich dan aan voor de nieuwbrief.

Starters

Alles begint met een idee. U heeft al een tijdje een idee, een droom, die in uw hoofd blijft spoken, en uiteindelijk maakt u de sprong: u begint uw eigen onderneming. Ik maak die sprong graag wat minder diep. Ik ga met u om de tafel om te kijken naar uw businessplan. Als u een lening nodig heeft kijken we naar mogelijkheden en naar wat verstandig is. Is het gaan kriebelen toen u werkloos werd en ging bedenken wat u nu echt wilde doen? Dan zorgen we samen dat alles bij het UWV netjes afgerond wordt en u niet voor onverwachte kortingen of kosten komt te staan.

Geen omkijken naar uw administratie

Als de inschrijving bij de KvK rond is en uw eerste factuur de deur uit is, zet ik graag uw boekhouding op stevige poten. Uit ervaring weet ik dat dat het geweldig is om geld te verdienen met hetgeen waar je goed in bent, maar dat er bij het runnen van een onderneming ook veel dingen komen kijken die misschien niet in uw field of interest liggen. Ik kan u helpen met tips en tricks om uw offertes en facturen goed en handig op te stellen, maar ik deel ook graag mijn ervaringen met klantbenadering en acquisitie, om uw communicatie te optimaliseren en geen klanten mis te lopen. Uiteindelijk gaat het erom dat u kunt doen waar u het beste in bent voor uw klanten, en ik datzelfde kan doen voor u. Een goed begin is het halve werk!  Dus laten we snel samen aan de slag gaan om u die vliegende start te bezorgen.

Wat mag ik voor u betekenen