Over mij

Administratiekantoor Vening

Sinds 2011

 Ik ben trots op wat ik voor ondernemers mag betekenen

 

Mijn naam is Hans Vening. Mijn loopbaan ben ik begonnen als administratief medewerker bij commerciële bedrijven. Daar groeide mijn passie voor het vak en ik wilde meer. In mijn jaren als assistent accountant heb ik gewerkt binnen verschillende grote en kleine accountantskantoren en in die jaren alle aspecten van de accountancy gezien. Hier is naast mijn passie voor het vak ook de passie gegroeid om mensen en ondernemingen te ondersteunen en hen van het juiste advies en cijfers te voorzien.

Waarom zou u voor Administratiekantoor Vening moeten kiezen?

  • De diensten worden tegen een scherp tarief berekend
  • Flexibele werktijden
  • Informele sfeer

Ik weet wat het is om je weg te moeten vinden in de financiële wereld, zowel als particulier als ondernemer. Toen ik in maart 2011 voor mezelf begon, heb ik ervaren welke wirwar van processen er komt kijken bij het opstarten van een eigen onderneming. Ik weet nu wat te verwachten, waar u op moet letten en ik kan meer vertellen over menig do en don’t. Ik help u daarom graag verder, laten we beginnen met een goed gesprek onder genot van een kop koffie. Wat uw situatie ook is: particulier, ervaren ondernemer, of net op weg met uw businessplan naar de bank, ik help u graag te ontzorgen door samen te kijken naar uw financiële en fiscale situatie.

Scherp tarief

Het leven is al druk en duur genoeg, daarom vind ik het erg belangrijk om mijn tarief scherp te houden en mijn werktijden flexibel. Ik hoop u snel te zien!

 

Wat mag ik voor u betekenen