Boekhouding

Natuurlijk krijgt u als ondernemer te maken met de verplichte administratie. Dat is niet altijd even fijn, maar uw financiële situatie zegt een heleboel over uw bedrijf. Met het juiste inzicht kan een goede analyse en uitvoering van je administratie u helpen om juiste keuzes te maken voor de toekomst.

Belastingadvies

Aangifte doen lijkt misschien niet altijd even ingewikkeld, maar met het juiste inzicht en parate kennis is er een heleboel winst te behalen door kansen te pakken en geen onnodige kosten te maken.  Ik help u graag met het tijdig en verstandig doen van uw aangifte, om uw bedrijf ook fiscaal sterker te maken.

Salarisadministratie

Wellicht bent u ooit vol goede moed als zelfstandige begonnen, en bleek al snel dat uw dienst erg goed liep. Te goed voor u alleen. En nu bent u ineens geen zelfstandige meer, maar een werkgever. U wilt natuurlijk dat uw administratie ook voor uw personeel goed geregeld is, maar u heeft de nodige vraagtekens bij het opstellen van al die bedragen en percentages op de loonstrookjes. Laat mij dit voor u oplossen, zodat u verder kunt ondernemen.

Diensten

Administratie van eenmanszaak, V.O.F., maatschap, besloten vennootschap (B.V.), stichting of vereniging
Je complete boekhouding
Controleren van boekingen uit je eigen administratie
Werken in jouw eigen softwarepakket voor de boekhouding
Samenvoegen/consolideren van meerdere administraties
Opstellen jaarrekening en periodieke rapportages
Opstellen van inbreng- en liquidatiebalansen
Fiscaal advies voor jou persoonlijk: zakelijk, privé en de combinatie van beide
Aangifte omzetbelasting
Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte vennootschapsbelasting
Aangifte dividendbelasting
Voeren van de salarisadministratie
Aangifte loonheffingen
Overleg en onderhandelingen met de belastingdienst

Financiele tips ontvangen? Meldt u zich dan aan voor de nieuwbrief.

Ondersteuning/coaching van ondernemers

U weet wat uw talenten zijn en u verdient er uw geld mee. Dat is ontzettend mooi. Maar bij ondernemen komt zoveel meer kijken dan alleen het inzetten van uw talent. U heeft uw netwerk, uw zakelijke kennissen en vrienden die u adviseren, dat is fijn. Maar niet altijd genoeg. Ik heb een plan voor het coachen en ondersteunen van u, als ondernemer. Specifiek gericht op uw onderneming. Laat mij u helpen met al uw vragen omtrent uw fiscale en financiële situatie, rapportages en processen. We zorgen er samen voor dat uw onderneming een stabiel en stevig fundament heeft, zodat u met uw talent flink door kan bouwen.

Coaching

Ontzorgen en adviseren met kennis van de (fiscale) regelgeving
Begeleiden bij opstellen ondernemingsplannen
Periodiek sparren over je bedrijfsprocessen
Periodiek sparren over je omzet- en kostenstructuur

Wat mag ik voor u betekenen